17 Kasım 2012

Baslat'ı Geri Getirin


Bu aralar insanların en çok aradığı şey bu olsa gerek.Eski başlat meünüsü.İnsanlar nedense hala Metro arayüzüne alışamadı.Eğer hala alışamadıysanız işte size birkaç faydalı program


Başlat menüsünün programlar menüsü Windows'un önceki sürümlerinde bulmak hızlı bir yöntem oldu. Microsoft bu uygulamayı kaldırdı. Kısmen çünkü uygulamaları masaüstü görev çubuğuna sabitleyebilirsiniz Başlat butonu yerine geçerli olabilir. Bu uygulamayı istiyor iseniz, aşağıdaki adımları izleyerek geri alabilirsiniz:

1. Windows 8 Masaüstü belgelerinizi açın, araç çubuğunda Görünüm /Viev sekmesini tıklatın ve "Gizli Ögeler." Hidden items seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin Bu klasörler ve Normal görünümden gizli dosyaları görüntüler.

2. Görev çubuğunu sağ tıklatın ve araç çubukları - seçin > Yeni araç.(Tolbar/ New tolbar)

3. Ekrandan beliren, Program Data\Microsoft\Windows\Start menüsüne gidin ve dosyayı seçin. Bu bir Başlat menüsü ,araç çubuğunda görev çubuğunun en sağında yerleştirir. Başlat menüsü sağa taşımak istiyorsanız, görev çubuğunu sağ tıklatın, "Kilit vazife" seçeneğinin işaretini kaldırın ve sağa doğru sürükleyin. İstediğiniz mi kilitleyebilirsiniz.

4. Artık Başlat menüsünde oku tıklatarak kullanabilirsiniz. Windows 8 sürümlerinde çalışır.
  • ViStart

ViStart Windows 8 de tam olarak eski stil Başlat menüsü eklemeyi sağlar.İndirme linki için tıklayın                
  • Start8

Bu programda yakından tanıdığımız StartDock'un ürünüdür.Windows 8 x86 (32 Bit) ve x64 (64 Bit) sürümlerini destekler.İndirme linki için tıklayın.

0 Yorum:

Yorum Gönder