17 Kasım 2012

Windows 8'de Güncellestirme Yapmak


Bilgisayarınız için bir vazgeçilmezdir güncelleştirmeler.Faydası saymakla bitmeyen bu özellik tabi ki Windows 8'de karşımızda(Zaten kaldırılmasını falan beklemiyorduk).İnternet üzerinden yüklenen bu güncelleştirmeler Windows 8'de de aynı yöntemle yapılıyor.Tabi biraz farklı olarak.Bizde size bu güncelleştirme işlemini nasıl yaapacağınızı anlatacağız.



  • Öncelikle ''Denetim Masası''na girin ve en allta bulunan ''Windows Uptade'' yazan kısıma tıklayın 
  •  Karşınıza böyle bir ekran gelecek.Sol taraftaki menüden ''Güncelleştirmeleri denetle'' yazan yere tıklayıp bekleyin.
  •  Önceki işlem tamamlandığında 1. resimdeki ekran tekrar gelecek.Oradan ''Ayrıca 1 isteğe bağlı günc. var'' yazan yere tıklayınca 2. resimdeki gibi bir ekran gelecek.Burada eğer varsa tüm güncelleştirmeleri bulup yükleyebilirsiniz.
  •  Güncelleştirmeleri Metro Arayüzünden Yapmak

Eğer İsterseniz bilgisayarınızın güncelleştirmelerini Metro arayüzü üzerinden de yapabilirsiniz.Bunun için;

  • Sağ menüden ''ayarlar'' yazan yere tıklayın.Tıklayınca yan tarafa bir menü gelecek ve en altta bulunan ''Bilgisayar ayarlarını değiştir''e tıklayın
  • Daha sonra böyle bir ekran gelecek ve en altta bulunan ''Windows Update'' yazan yere gelip,''Güncelleştirmeleri şimdi denetle'' yazan yere tıklayıp sizde bilgisayarınızı güncelleştirebilirsiniz.
Bunu yapmak çok kolaydır,hiç karmaşık değildir,adım adım anlattığımızdan biraz uzun gelebilir fakat daha önce yapanlar için çocuk oyuncağıdır.

0 Yorum:

Yorum Gönder