17 Kasım 2012

Windows 8'e Tam Koruma


Windows 8 nihayet çıktı.Fakat her işletim sistemi gibi Windows 8'in de güvenlik açısından yeterli olmadığını düşünüyorsanız yada herhangi bir anti-virüs programı arıyorsanız işte size dev anti-virüs araştırma yazımız.

Bilgisayarınız için en önemli gereçlerden biri de hiç şüphesiz anti-virüs programları.Anti-virüs programları bilgisayarınızı dışarıdan gelen ve daha bir sürü tehdit,virüs vb. zararlara karşı bilgisayarınızı korumaya çalışır.Korumaya çalışır evet,çünkü hiçbir anti-virüs programı beklediğiniz kadar iyi değildir.İyi olsa bile bilgisayarınız ya eskidir yada performansı düşüktür gibi bir çok gereksiz şeyi bahane eder ve düzgün çalışmaz.Bu da halk arasında ''kaldırmıyo'' diye bilinen kasma ve yavaşlatma gibi sorunlara yol açar.Sorunlardan birisi de piyasada çok fazla anti-virüs programının bulunması.Hangisi iyi,hangisinin eksiği var çok fazla incelemiyoruz.Bizde sizler için en iyi anti-virüs programlarını araştırdık.
  • Kaspersky İnternet Security 2013


Herkesin bilgisayarına bir kez bile olsa kurduğu bir program Kaspersky.Kolay kullanım ve arayüze sahip.Fakat yeterli midir bilmiyoruz.Çünkü bunun cevabını siz okuyucular verecek.

-Yararları:

  • Tüm virüslere ve Internet tehditlerine karşı korur

Bulut tabanlı işlevselliği ve bilgisayarınızda çalışan güçlü güvenlik teknolojilerini birleştiren Kaspersky Internet Security 2013 , günümüzün gittikçe karmaşık hale gelen tehditlerine karşı daha etkili koruma sağlar. Böylece Kaspersky sizi, bilgisayarınızı ve çocuklarınızı korurken siz Internet'te gezinmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
Kaspersky Anti-Virus 2013'ün sunduğu tüm özelliklere sahip olan Kaspersky Internet Security 2013, Internet'teki karmaşık tehditlere karşı korunmanız için gerekli olan birçok yenilikçi teknolojiyi de sağlar. Safe Money, Güvenli Klavye ve diğer benzersiz özellikleri sayesinde Kaspersky Internet Security 2013, güvenliğinizden ödün vermeden Internet'ten en iyi şekilde yararlanmanızı sağlamak için çok daha fazlasını yapar.
  • Yeni,büyümekte olan ve bilinmeyen tehditler

Bulut tabanlı Kaspersky Security Network, en yeni virüslerden ve kötü amaçlı yazılım saldırılarından korunmanıza yardımcı olmak için dünyanın dört bir yanından katılan milyonlarca kullanıcının sistemlerinden veri toplar. Potansiyel tehditler gerçek zamanlı olarak izlenip analiz edilir ve tehlikeli işlemler zarar veremeden tamamen engellenir.
  • Şüpheli ve kimlik hırsızlığı amaçlı web sitelerini tanımlar

Gelişmiş kimlik hırsızlığı önleme teknolojileri, dolandırıcılık amaçlı URL'leri proaktif biçimde algılar ve buluttaki gerçek zamanlı bilgileri kullanarak değerli verilerinizin kimlik hırsızlığı amaçlı web sitelerde ifşa edilmesini önler. Ayrıca, URL Danışmanımız, tüm web bağlantılarına renk kodlu etiketler ekleyerek ilgili bağlantının ve izleyen sayfaların tehlike düzeyiyle ilgili öneride bulunur.
  • Çevrimiçi alışveriş ve bankacılık için daha iyi güvenlik sağlar

Kaspersky Internet Security daima, çevrimiçi işlemler sırasında bilgilerinizin güvende olması için ek güvenlik katmanlarına sahip olmuştur. Artık, benzersiz Safe Money teknolojimizin sunulmasıyla, daha da iyi korumadan yararlanabilirsiniz. Safe Money, ziyaret etmekte olduğunuz web sitesinin güvenli olup olmadığını otomatik olarak denetler. Ayrıca kredi kartı numaranızı ve diğer kişisel verilerinizi siber hırsızlara karşı güvende tutmak için söz konusu web sitesini özel, korumalı bir modda açmayı teklif eder.
  • Gizliliğinizi ve dijital kimliğinizi korur

Kaspersky Internet Security 2013, gizliliğinizin ve kimliğinizin korunması için, kişisel bilgilerin çevrimiçi ortamda girilmesine yönelik iki benzersiz güvenlik özelliği de dahil geniş bir teknoloji yelpazesi sunar:

Güvenli Klavye, bir bankacılık veya ödeme web sitesi açtığınızda ya da herhangi bir web sayfasına parola girdiğinizde otomatik olarak etkinleşen ve tuş kaydedicilerinin, fiziksel klavyeyi kullanarak girdiğiniz bilgilere erişmesini önleyen yeni bir Kaspersky teknolojisidir

Üstün korumamızda, Kaspersky’nin gelişmiş Sanal Klavye özelliği, bankacılık bilgilerini girmek için fare düğmelerini kullanmanıza olanak verir. Böylece tuş vuruşları; tuş kaydedicileri, korsanlar veya kimlik hırsızları tarafından izlenemez veya çalınamaz
  • Çocuklarınızın güvende ve sorumlu olmasını sağlar

Ödüllü aile koruması özellikleri çocuklarınızın güvende kalmasına yardımcı olurken onların bilgisayara, Internet'e, uygulamalara, oyunlara ve web sitelerine erişimi üzerinde daha fazla kontrol sahibi olmanıza olanak tanır. Çocuklarınızın Anında Mesajlaşma ve sosyal ağ iletişimlerini engelleyebilir, sınırlayabilir veya kayıt altına  alabilir, telefon veya kredi kartı numaraları gibi özel verileri aktarmasını engelleyebilirsiniz.
  • Kötü amaçlı yazılımların, bilgisayarınızdaki güvenlik açıklarından faydalanmasını önler

Bilgisayarınızda, en yeni düzeltmelerle güncellenmemiş uygulama veya sistem güvenlik açıkları varsa siber suçlular ve kötü amaçlı yazılımlar bilgisayarınıza erişim elde edebilir. Kaspersky Internet Security 2013, güvenlik açıklarına karşı tarama yapmaya ek olarak, herhangi bir zarar vermemesi için güvenlik açığı bulunan programların işlemlerini analiz ve kontrol eder.
  • Otomatik indirme ve kurulum özellikleri; zamandan ve emekten tasarruf sağlar

Artık, kurulum işleminde çok daha az manuel adım gerekiyor. Ürünü web sitemizden ilk indirişinizde, en yeni ürün sürümü otomatik olarak denetlenir, mevcut kötü amaçlı yazılımlar etkisiz hale getirilir (gerekirse) ve sonra kurulum işlemi başlar.

-Özellikleri ve Yenilikler:


  • Safe Money, çevrimiçi bankacılık ve alışveriş için daha da güçlü güvenlik sağlar

Kaspersky Internet Security, çevrimiçi işlemler için her zaman koruma sağlamıştır. Bu en son sürümde de bir çevrimiçi bankaya, ödeme sistemi web sitesine veya e-ticaret web sitesine ne zaman giriş yapmayı deneseniz benzersiz, yeni Safe Money özelliğimiz şunları yapar:
  • Web sitesinin URL'sini bir güvenli siteler veritabanıyla karşılaştırır
  • Hedeflediğiniz siteden "sahte" bir siteye arka planda geçişi önlemek üzere, güvenli bağlantının kurulması için kullanılan sertifikayı denetler
  • Bilgisayarınızın işletim sistemini, çevrimiçi bankacılık güvenlik açıklarına karşı denetler
  • Kişisel ve finansal veri hırsızlığına karşı ek güvenlik için otomatik olarak, siteyi Safe Money modunda açmayı önerir
Dolayısıyla Kaspersky’nin gelişmiş teknolojileri çevrimiçi alışverişte, bankacılıkta ve daha fazlasında sizi daima korur.
  • Güvenli Klavye, klavyenizi kullanarak girdiğiniz kişisel verileri korur

Tuş kaydedicileri, klavyeniz aracılığıyla kredi kartı numaranızı veya diğer değerli bilgilerinizi girmek için kullandığınız tuş vuruşlarını kaydedebildiği için, Kaspersky Internet Security 2013 yeni Güvenli Klavye teknolojimizi içerir. Bir banka veya ödeme web sitesi açtığınızda ya da herhangi bir web sayfasına parola girdiğinizde Güvenli Klavye otomatik olarak açılarak verilerinizi tuş kaydedicilerinden korur.
  • System Watcher

Bilinmeyen bir kötü amaçlı yazılım parçası bilgisayarınıza erişebilse bile, Kaspersky’nin benzersiz System Watcher bileşeni tehlikeli davranışı algılar ve birçok kötü amaçlı işlemi geri almanıza olanak tanır.
  • Ebeveyn Denetimi

Yeni bir Ebeveyn Denetimi motoru, bilgisayarınızı kullanan çocuklara yönelik olarak yeni ve gelişmiş koruma içerir. Kaspersky Internet Security 2013, çocukların bilgisayar ve Internet kullanımı üzerinde daha etkili kontrol sahibi olmanıza olanak tanır ve uygunsuz içeriğe sahip web sitelerinin daha güvenli bir şekilde filtrelenmesini sağlar.
  • Yeni anti-spam modülü

Kaspersky Internet Security 2013, istenmeyen mesajların daha güvenli bir şekilde filtrelenmesini sağlayan yeni ve gelişmiş bir anti-spam modülü ve algılanan spam'le ilgili gelişmiş raporlama özelliği içerir.
  • Daha iyi kimlik hırsızlığı önleme

Yeni bir kimlik hırsızlığı önleme motoru, Internet dolandırıcılarının kişisel bilgilerinize erişme girişimlerine karşı korumanızı geliştirir.
  • Otomatik Güvenlik Açıklarından Faydalanma Koruması

Bilgisayarınız ve çalıştırdığı uygulamalar en yeni düzeltmelerle güncellenmemiş olsa bile, Kaspersky Internet Security 2013 aşağıdaki yöntemleri kullanarak güvenlik açıklarından faydalanılmasını önleyebilir:
  • güvenlik açığı olan uygulamalarda yürütülebilir dosyaların başlatılmasını kontrol etme
  • yürütülebilir dosyaların davranışını, kötü amaçlı programlarla benzerlik taşıyıp taşımadıklarına ilişkin analiz etme
  • güvenlik açığı olan uygulamaların izin verdiği işlemleri kısıtlama
  • Bir dizi kullanım senaryosuyla ilişkili olarak bilgisayar performansında minimum etki

Kaspersky Internet Security 2013 ; ağ etkinliği, programların kurulumu, web tarayıcılarının başlatılması veya programların başlatılması üzerinde dikkate değer bir etkiye neden olmayacak şekilde optimize edilmiştir. Ayrıca, özel bir Oyuncu Modu sayesinde güvenliğiniz sağlanmaya devam edilirken kesintisiz oyun deneyimi sunulur.
  • Optimize edilmiş anti-virüs veritabanları

Bulut sistemden sağlanan anti-virüs bilgileriyle, bilgisayarınızda depolanan anti-virüs veritabanlarının boyutunu dikkate değer biçimde küçülttük. Bu sayede performans arttı, kurulum ve güncelleme süreleri azaldı.
  • Azaltılmış Pil Tüketimi

Dizüstü bilgisayarın, şarj gerekmeden önce çalışabileceği sürenin kısaltılmasını sağlamak için Kaspersky Internet Security 2013 pil gücüyle çalışan bir dizüstü bilgisayara yüklendiğinde kaynak kullanımını otomatik olarak azaltır.
  • Kullanımı kolay arayüz

Temel arayüz penceresi, performansın artırılması ve tarama başlatma ve sorunları giderme de dahil popüler birçok senaryoyla ilgili olarak kullanım kolaylığı sağlanması için optimize edilmiştir.
  • Sanal Klavyenin hızlı başlatılması

Sanal Klavye, bankacılık bilgilerinin çevrimiçi girilmesi için fare düğmelerinin kullanılmasına olanak verir. Böylece kişisel bilgileriniz tuş kaydedicileri, korsanlar veya kimlik hırsızları tarafından izlenemez veya çalınamaz. Kaspersky Internet Security 2013 artık Sanal Klavyeye web tarayıcılarından hızlı erişilmesine olanak tanıyor.

-Sistem Gereksinimleri:

  • 1 GHz veya üstü işlemci
  • 1 GB RAM (32-Bit) veya 2 GB RAM (64-Bit)
  • İşletim Sistemi:Windows XP,Vista,7,8 
Kaspersky İnternet Security 2013 İndirme Linki İçin Tıklayın


  • Norton İnternet Security 2013


İşte Windows 8 kullanıcılarını çok sevindirecek anti-virüs programı.Neden diye soracak olursanız bildiğimiz üzere anti-virüs programları bilgisayarı yavaşlatır.Ama Norton şirketi bu program ile Windows 8'li bilgisayarların daha hızlı açıldığını iddia etti.Bizde bu iddiaların doğruluğu test ettik ve anladık ki adamlar bu sefer yapmış!Evet,gerçektende bu anti-virüs programı Windows 8'in açılışını hızlandırıyor.Ve bununla da bitmiyor.Bir sonraki sürprizimiz yazının sonunda sizleri bekliyor.

-Yararları:

  • Virüslere veda edin
    • SONAR teknolojisi ve 7x24 Canlı Tehdit İzleme, tehditleri hemen tanımlamak için PC'nizi şüpheli davranışlara karşı gözler.
    • Hemen indirin: İndirdiğiniz dosyaları tarar ve bulduğumuz çevrimiçi tehditleri ortadan kaldırırız.
    • PC'nizi derinlemesine temizleyin: Güçlü Tehdit Kaldırma Katmanımız, daha az gelişmiş ürünlerin genellikle gözden kaçırdığı agresif, kaldırılması zor virüsleri hedefler ve temizler.
    • Küresel gücün dizginlerini elinizde tutun: Norton, çok sayıda tehdidi daha PC'nize ulaşmadan engellemek için ultra hızlı Ağ Savunma Katmanı'nı sunar.
    • Geleceğin koruması bugünden sizinle: Gelişmiş antivirüs teknolojimiz, kötü adamların henüz yaratmadığı çevrimiçi tehditleri bile durdurabilir.
    • İzinsiz girenleri uzak tutun: Tarayıcı Koruması, kişisel bilgilerinizi çalabilecek veya PC'nizin kontrolünü ele geçirebilecek yazılımları gizlice indiren güvensiz web sitelerini engeller.
  • Çevrimiçi kimlik hırsızlarını etkisiz hale getirin: endişe duymadan alışveriş yapmanın, gezinmenin ve sosyal ağları ziyaret etmenin tek yolu.
    • Web'in yanlış bölgesine denk gelmek çok kolay: Parolalarınızı, kredi kartı numaralarınızı veya daha da önemli bilgilerinizi sızdırmanız için sizi kandırmak üzere kurulmuş "kimlik avı" web sitelerini engelleriz.
    • Facebook bağlantıları çekicidir: Bir Facebook Haber Kaynağı tehlikeli indirme veya dolandırıcılık amaçlı bağlantı içeriyorsa artık endişelenmenize gerek yok.
    • Kullanıcı adı ve parolalarınızı güvenle saklayarak ve otomatik olarak girerek kimliğinizi korur.
  • Norton Online Family ile çocuklarınızın internet tehlikelerinden korunmasına yardımcı olur.
    • Sizi Norton Denetim Merkezi'nizden kolayca Norton Online Family'e bağlar.
    • Çocuklarınızın hangi web sitelerini ziyaret ettiklerini izleyerek çevrimiçi durumda neler yaptıklarını öğrenmenizi ve uygun olmayan siteleri engellemenizi sağlar.
    • Çocuğunuzun sosyal ağ etkinliklerini ve çevrimiçi sohbet ettiği kişileri takip ederek olası tehlikeleri saptayabilirsiniz.
  • Fark edilmeden çalışmak üzere tasarlandı; çünkü müthiş koruma yolunuza çıkmaz veya sizi yavaşlatmaz.
    • Üst düzey hızlı performans, hızlı gezinme ve dosya taraması sunar.
    • Akıllı tespit ve sessiz arka plan çalışması, tehditleri engeller ve açılır uyarılar veya yeniden başlatma istekleriyle sizi bunaltmaz.
    • Çok akıllı; tarama ve güncellemeleri, güncellemeler sonrasında yeniden başlatma gerektirmeden, sadece siz PC'nizi kullanmadığınız zaman gerçekleştirir. 
  • Herkes bulutu konuşuyor. Ve yeni Bulut Tabanlı Norton Yönetimimiz'le kontrolü elde tutmak çok kolay
    • Ürün anahtarını veya kurulum CD'nizi bulmanızı gerektirmeden Norton ürünlerini ek PC'ler üzerinde onarmanızı, güncellemenizi, yenilemenizi veya kurmanızı sağlar.
    • Birkaç basit tıklatma ile internet üzerinde her yerden çalışır.

-Özellikler ve Yenilikler:

  • Bilgisayarınız için gelişmiş koruma : Norton AntiVirus'deki her şeyi içerir

  • Norton Koruma Sistemi: Patentli 5 koruma katmanımız, diğer teknolojilere oranla tehditleri daha hızlı ve daha doğru biçimde tespit eder ve ortadan kaldırır.

  • Ağ Savunma Katmanı Koruması: Çevrimiçi tehditleri, bilgisayarınıza ulaşmadan önce durdurur.

  • SONAR Davranışsal Koruma ve Canlı 7x24 Tehdit İzleme: PC'nizdeki şüpheli etkinlikleri izleyerek, henüz yaratılmamış tehditlerin önüne geçer, bunları algılar ve ortadan kaldırır.

  • Tehdit Kaldırma Katmanı: Daha az gelişmiş ürünlerin sıklıkla kaçırdığı kaldırılması zor tehditleri hedefler ve ortadan kaldırır.

  • Norton Management: Bulut tabanlı kontroller, İnternet üzerinden birkaç basit tıklatma ile Norton Internet Security'i onarmanıza, güncellemenize, yenilemenize ve yüklemenize imkan sağlar. Mac® bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi diğer cihazlarınızın var olan Norton korumalarını tek bir yerde bir araya getirir.

  • Daima Güncel Ürün Sürümü: Yıl boyunca, Norton otomatik olarak size önemli ürün ve özellik güncellemelerini gönderir. En son sürüm, sizin bir şey yapmanızı gerektirmeden yüklenir.

  • Norton Kimlik Güvenliği: Kullanıcı adı ve parolalarınızı hatırlar, korur ve otomatik olarak sizin yerinize girer.

  • Facebook için Norton Safe Web : Tehlikeli bağlantılar, virüs bulaşmış yüklemeler ve güvenli olmayan web sitelerine karşı Facebook Haber Kaynaklarınızı tarar.

  • Ebeveyn Kontrolleri Yönetimi: Norton Internet Security üzerinden Norton Online Family'ye erişmenizi sağlar. 

  • ÜCRETSİZ Destek : İhtiyacınız olduğunda, size uzman yardımı ve yanıtlar sunar.

  • Kimlik Avını Önleme Teknolojisi: Paranızı, parolanızı ve kimliğinizi çalmak için çevrimiçi dolandırıcılar tarafından kurulan dolandırıcılık amaçlı "kimlik avı" web sitelerini bloklar.
  • Insight:: Güvenli dosyaları belirleyip sadece bilinmeyen dosyaları tarayarak performans artışı sağlar.

  • Norton™ Güvenli Web: Web'de dolaşırken sizi, arama sonuçlarınızda çıkan güvenli olmayan ve sahte web siteleri konusunda uyararak ve bunları bloke ederek korur.

  • Tarayıcı Koruması: Çevrimiçi tehditleri herhangi bir zarar vermelerine fırsat tanımadan, tarayıcınız daha yüklenirken kontrol ve bloke ederek sizi korur. 

  •  İndirme Sicili 2.0 zararlı veya güvenilmez uygulamalar konusunda sizi yükleme öncesinde uyararak tehlikeli uygulamalara karşı koruma sağlar.

  • Güvenlik Açığı Koruması, siber suçluların bilgisayarınıza tehdit sızdırmak için uygulamalardaki güvenlik boşluklarını (zayıf noktalar) kullanmalarını engeller.

  • Bant Genişliği Yönetimi 2.0: 3G ağlara bağlandığınızda önemli olmayan Norton güncellemelerini otomatik olarak ayarlar, böylece aylık veri kotanızı tüketmenizi veya kota aşımı ücretlerinin söz konusu olmasını önler.
  • Norton Hızlı Güncellemeler: Korumanızı her 5 ila 15 dakikada bir, sizi rahatsız etmeden günceller.

-Sistem Gereksinimleri:

  • Microsoft Windows XP için 300 MHz, Microsoft Windows Vista/Microsoft Windows 7 için 1 GHz
  • 256 MB RAM
  • 300 MB kullanılabilir sabit disk alanı
  • İşletim Sistemi:Windows XP,Vista,7,8

-İşte Sürpriz!

Notron firması bize bir kıyak yapıyor ve Norton İnternet Security 2013'ü tam 6 ay denemenize izin veriyor.Hemde Türkçe dil desteği de mevcut.Bunun için yapmanız gerekenler yine çok basit.Öncelikle şu adresten bir Norton hesabı oluşturmalısınız.Sonrada aşağıdaki linkten programı indirin.

Norton İnternet Security 2013 Türkçe indirmek için tıklayın


0 Yorum:

Yorum Gönder